Fotógalériák

Hátsó szélvédőre szerelhető légterelő Ford Mustang (LAE)-hez.

Mai naptól Roush Performance termékek Magyarországon, hivatalos forgalmazó az O.CT Tuning Hungária Kft.

Az O.CT csapata egy kompresszor segítségével több mint 800 lóerőt csalt elő az aktuális kis Lamborghiniből, így a Huracán képes megszégyeníteni akár az Aventador SV-t is minden téren.

A világhírű G-Power termékei is elérhetőek nálunk.  

Keressen minket bizalommal!

info@oct-tuning.hu
+3670 383-1073

A Work és a Vossen évekig csodálta egymás munkáját , majd tárgyalást kezdtek az együttműködésről . A tervezést Miamiban csinálják a gyártás pedig Japánban zajlik a Work által . A rengeteg utazás közben Miami és Osaka között a Vossen még többet tanult a Work-ről a gyártási technikákról és lehetőségekről . Kétrészes hegesztett konfiguráció lett kiválasztva ezzel megalapították a legújabb szériát a Vossen x Work–öt és a gyártási folyamat elkezdődött.

Egyedi bőröndök elérhetők minden színben , egyedi dekorációval is .

49.999.-Ft

info: 06703831073

RACEROOM szimulátorok és kiegészítők

Az O.CT Tuning Hungária Kft. által átépített Audi TT. Az autó eredeti színe fekete. Matt pirosra fóliázva, TTRS bodykit, ST állítható magasságú sportfutómű, karbonozott kiegészítők. Faceliftes (ledsoros) első lámpák. + 4 db téli kerék. (felni + gumi)
Ár: 5.200.000 Ft

A már egyszerűnek nem mondható 622 Le-ős Chryslerünk kipufogó rendszerébe beépítettünk egy távirányítóval vezérelhető szelepet. Zárt állapotában, kellemesen autózható hangot ad a kipufogó... viszont nyitott állapotában, szabad utat adva a gázoknak, brutális hangot produkál és még a teljesítményt is növeli! A videó nem adja vissza a valós hangokat... élőben még durvább!!

Vossen felnik Magyarország.

A Vossen Wheels több mint 25 éves tapasztalatával arra törekszik, hogy a legjobb minőséget, kiszolgálást és design-t nyújtsa. Ezen tudás és tapasztalat mellett a felnik iránti szenvedély hajtja a tervezői és mérnöki csapatot, hogy a leginnovatívabb felniket teremtse meg ebben az iparágban. Ez a szenvedély mutatkozik meg a fényképekben, a videókban, valamint a marketing- és értékesítés területén.

A Vossen Wheels a nagy méretekre specializálódott. Átmérőben 19”-22”-ig, szélességben 8,5”-12,5”-ig gyártanak felniket. Minden felnibe beszerelhető a keréknyomás érzékelő és helyet biztosít a legtöbb nagyméretű fékrendszernek. Innovatív és piacvezető vállalatként konkáv felniket kínálnak és büszkén mondják, hogy a Vossen felniknek nagy szerepe van abban, hogy a konkáv felnik ma ekkora népszerűségnek örvendenek. A Vossen Wheels büszke arra, hogy egy olyan vállalat, amely több mint 30 országban van jelen.

A Vossen Wheels elkötelezett az innovatív stílusú tervezés, valamint a legmagasabb szintű vevői kiszolgálás és a legjobb minőségű felnik gyártása iránt. Minden felni a legmagasabb szintű tesztelésen és minőségellenőrzésen megy keresztül. A magas szintű normák lehetővé teszik számunkra, hogy az ágazatvezető 5 éves termékgarancia és az életre szóló szerkezeti garancia, amelyek a termékek mögött állnak, 100%-ig bizonyítottak. A Vossen felnik tökéletes kiegészítők azok számára, akik szeretnének kitűnni a tömegből, ugyanakkor ragaszkodnak az alkotás élményéhez, a komforthoz és a stílushoz.

Vossen felni árakért érdeklődjön az lábbi elérhetőségeken.

Tel: 06/70-383-1073
Email: info@oct-tuning.hu

Mától újabb prémium márkával bővült az O.CT Tuning Hungária Kft. termék palettája... és az nem más mint a világhírű AKRAPOVIC!!
10 AKRAPOVIC aranyszabály:
1. Egyedi formatervezés
2. Utánozhatatlan teljesítmény
3. Sajátos hangélmény
4. Verseny tapasztalat
5. Kutatás, fejlesztés, tesztelés
6. Csakis a legjobb alapanyagokból
7. Csúcstechnológia
8. Magas minőség
9. Szenvedély és tapasztalat
10. A legapróbb részletek is fontosak

Október elején született meg egy Vossen felni, új designal, melynek neve Vossen CV-T. Ez az új design egy ún. „egy darabból öntött” kerék, amelynek van egy jobb és egy bal oldali változata. Ennek eredményeként a kerekek a jármű mindkét oldalán ugyanabba az irányba forognak.
A Vossen CV-T felni bevezetésére egy igen agresszív marketing kampányt terveztek. Már videók és fotók készültek a felniről, melyeket a médiában és a weboldalakon szerepeltetnek, ezzel ösztönözve az előrendeléseket a Vossen CV-T felnire.
Vossen felni méretek:
 - 20x9
 - 20x10.5
(5x112, 5x114.3, 5x120)

 - 22x9

 - 22x10.5

(5x112, 5x114.3, 5x120, 5x115, 5x108)