Fotógalériák

Megérkezett az új Vossen CV3-R. Még erősebb, még szebb!
19"-os 20"-os 22"-os méretekben.

Vossen Limited Edition - Összesen 400 szett világszerte! (16 fénykép)
A Vossen Wheels limitált szériája a VLE1!
A 20"-os agresszív, rövid küllős, csavart desing különleges felniből 400 szett került gyártásra. Gyönyörűen megmunkált, sorszámozott felni közepek is jelzik az egyediséget. 
Rendelhető színek: Grafit, ezüst metál
 

Vossen felnik Magyarország.
 

A Vossen Wheels több mint 25 éves tapasztalatával arra törekszik, hogy a legjobb minőséget, kiszolgálást és design-t nyújtsa. Ezen tudás és tapasztalat mellett a felnik iránti szenvedély hajtja a tervezői és mérnöki csapatot, hogy a leginnovatívabb felniket teremtse meg ebben az iparágban. Ez a szenvedély mutatkozik meg a fényképekben, a videókban, valamint a marketing- és értékesítés területén.

A Vossen Wheels a nagy méretekre specializálódott. Átmérőben 19”-22”-ig, szélességben 8,5”-12,5”-ig gyártanak felniket. Minden felnibe beszerelhető a keréknyomás érzékelő és helyet biztosít a legtöbb nagyméretű fékrendszernek. Innovatív és piacvezető vállalatként konkáv felniket kínálnak és büszkén mondják, hogy a Vossen felniknek nagy szerepe van abban, hogy a konkáv felnik ma ekkora népszerűségnek örvendenek. A Vossen Wheels büszke arra, hogy egy olyan vállalat, amely több mint 30 országban van jelen.

A Vossen Wheels elkötelezett az innovatív stílusú tervezés, valamint a legmagasabb szintű vevői kiszolgálás és a legjobb minőségű felnik gyártása iránt. Minden felni a legmagasabb szintű tesztelésen és minőségellenőrzésen megy keresztül. A magas szintű normák lehetővé teszik számunkra, hogy az ágazatvezető 5 éves termékgarancia és az életre szóló szerkezeti garancia, amelyek a termékek mögött állnak, 100%-ig bizonyítottak. A Vossen felnik tökéletes kiegészítők azok számára, akik szeretnének kitűnni a tömegből, ugyanakkor ragaszkodnak az alkotás élményéhez, a komforthoz és a stílushoz.


Vossen felni árakért érdeklődjön az lábbi elérhetőségeken.

Tel: 06/70-383-1073
Email: info@oct-tuning.hu