Hanggenerátor ténylegesen különböző, szuper realisztikus hanghatásokkal, visszadurrogás funkcióval

Ön is megelégelte, hogy a legtöbb mai autónak gyakorlatilag nincs hangja? Hiába a nagy teljesítmény és gyönyörű sportos külső, ha elmarad a hangélmény ami teljessé teszi az autózást!  Ki ne álmodozott volna már gyerekkorában is arról, hogy egy olyan autót vezet, amiben "dübörög" a sportkipufogó?

Élje át Ön is az elképesztő hangélményt, amelyet például egy Ferrari, Mustang, Audi R8, BMW M5 vagy egy Mercedes AMG nyújthat az Ön dízel, benzines vagy elektormos/hibrid autójában is! Váltson hangot egyszerűen, egy mozdulattal applikáción keresztül! A választható sportautók elérhető hangja, hónapról hónapra növekszik, amellyel frissítheti a saját "hangtárát". 

3 év garancia és teljeskörű támogatás jár minden egyes megvásárolt hanggenerátorhoz! Kérje az ingyenes bemutatót akár a saját autóján is!

Minden hang professzionálisan rögzítve van, hogy a legjobb minőséget, a lenyűgöző vezetési élményt kínálja Önnek!

Váltson autóhangot egy érintéssel!

Vezérlés az XHAUST hanggenerátor mobilalkalmazáson keresztül

A mobilalkalmazás minden szükséges funkcióval optimalizált. Könnyen kezelhető bárki által, intuitív és kényelmes kezelőfelülettel. 

A folyamatos frissítéseknek köszönhetően újabb és újabb hangok elérhetőek a soffőr számára! Immár 20 hangból tudja kiválasztani az Ön számára 8 legkiválóbbat.

Most bemutatjuk a 4 legújabb letölthető őrületes hangot! 

Hangok vezérlése mobilalkalmazáson keresztül

Az alkalmazás 8 különböző hang, például Audi RS3, BMW M4, Mercedes Benz G63 AMG, Mercedes-Benz SLS AMG és Ford RAPTOR hangját támogatja. Az XHAUST rendszeres frissítéseinek köszönhetően folyamatosan újabb és újabb hangokra is cserélhetőek a meglévők. 

Testreszabhatja az alacsony (LOW) és magas (HIGH) fordulatszám (RPM) hangot, a visszadurrogás/pattogás (POP) szekciót és a váltás (SHIFT) hangját. 

Gyorsan módosíthatja az összes beállítást egyetlen érintéssel. Például a fő hangerőt, a durrogást, az indító hangot és akár el is némíthatja a rendszert.
Gyors hangváltás egyetlen érintéssel

A következő paraméterek testreszabásával saját hangot hozhat létre:

 • Main volume: Vezérelhető a fő hangerő, azaz a kipufogó és durrogás hangereje.
 • Dynamic: A kipufogó rendszer tényleges hangjának vezérlése. Minél magasabb az érték, annál közelebb van a valódi kipufogó hanghoz. Minél alacsonyabb ez az érték, annál erősebb a mély hang.
 • MUTE: A hangmodul hangjának be- és kikapcsolása egyetlen érintéssel.
 • POP: Durrogó hang be- és kikapcsolása
 • Indítási hang: Az indítási hang kiválasztható vagy visszavonhat
 • Széles hangtartomány

Az XHAUST kompatibilis a világon gyártott legtöbb autóval, amely rendelkezik CAN-BUS rendszerrel.  A telepítés egyszerű, és szinte bármilyen autótípusba lehetséges!

 A sok évnyi tapasztalat és kutatások segítségével ez az eszköz alkalmas lett arra, hogy valós időben visszaverje az ECU hajtásláncának jeleit, és egy olyan hangtartományt hozzon létre, amely a lehető legjobban megegyezik az applikáción kiválasztott jármű tényleges hangjával.

Tegye igazán izgalmassá autóját szuper realisztikus sportautó hangokkal!

A HANGGENERÁTOR ELŐNYEI:

 • rövid szerelési idő, nincs hegesztés vagy fúrás (járműspecifikus készlet)
 • nincs áramveszteség a kipufogórendszerből történő leválással

 • az autó eredeti megjelenése nem változik

 • Több száz hang variáció

 • a hangmodul állítható okostelefonnal, bajuszkapcsolóval, vagy az autó gyári menüjével, autóspecifikusan

 • olyan hangot hoz létre a hangmodul, amely hasonlít V6 - V8 - V10 - V12 motorhangra

 • LED-es állapot jelzés a problémamentes telepítéshez

 • profilok és diagramok beállítása ingyen szoftverrel

 • bővítmények az autóhoz és funkciókhoz ingyenes szoftverfrissítésekkel

 • minden CAN-bus rendszerrel rendelkező autó felszerelhető hangmodullal (a motor CAN-csatlakozásához szükséges [Powertain-CAN] szükséges)

 • A hangmodul ECE-R10.5 regisztrálással rendelkezik

 • tanúsított minőségbiztosítási rendszer ( ISO-9001: 2015 )

A külső hangmodul számára, vagy az autó alváza, vagy a jármű belsejében található (pótkerék mélyedés) biztosít elegendő helyet. A járműspecifikus készlet lehetővé teszi a rövid szerelési időt hegesztés vagy fúrás nélkül,  így az autó "sértetlen" marad. Bármikor változtathat a hangmodul által létrehozott kipufogó hangzáson, de akár egy gombnyomással ki is kapcsolhatja a hanggenerátort.

Napjainkban különösen fontos, hogy odafigyeljünk környezetünkre. Ha a komolyabb hanghatás érdekében nem akarjuk a fogyasztást növelni különböző kipufogó megoldásokkal, akkor a legjobb megoldás a Sound Booster kipufogó hanggenerátor.