HYUNDAI i30 N Performance, PDE TÍPUS, 2021/06=> 2.0l Turbo 206kW, G4KH GPF-el 

  • Sport kipufogó bal és jobb oldali kivezetéssel
  • Tapasztald meg az EGYEDI REMUS hangzást
  • Teljesítmény és nyomaték növekedés (+10 Le és + 17 Nm)
  • Prémium anyagok a könnyű konstrukcióért
  • Kiváló minőség, Ausztriában gyártva
  • EK típusjóváhagyással
  • Rozsdamentes acél kipufogóvégekkel

Éld át a REMUS ÉLMÉNYT!
A REMUS sportkipufogókat úgy tervezték, hogy minden tekintetben javítsa az autó vezetési élményét. A REMUS prémium kipufogórendszerrel agresszívebb és sportosabb kipufogóhangot, jobb teljesítményt és kisebb súlyt kapsz.

Sport kipufogórendszereink kiváló minőségű anyagokból készülnek, és tartósságra van tervezve. 

Íme néhány előnye a REMUS i30N-re történő telepítésének:

Továbbfejlesztett hangzás: Sport kipufogórendszereink mély és agresszív kipufogó hangot adnak, amelyet szívesen hallasz.
Jobb teljesítmény: Kipufogórendszereinket úgy tervezték, hogy csökkentsék az ellennyomást és javítsák a légáramlást, ami a lóerő és a nyomaték enyhe növekedéséhez vezethet.
Csökkentett tömeg: Kipufogórendszereink jellemzően könnyebbek, mint a gyári kipufogórendszerek, ami javíthatja az üzemanyag-fogyasztást és a teljesítményt.
Továbbfejlesztett megjelenés: Sport kipufogórendszereink stílusos kipufogócsövekkel rendelkeznek, amelyek agresszívebb és sportosabb megjelenést kölcsönöznek i30-ának.

Ha alkalmat keresel arra, hogy Hyundai i30N-edet a következő szintre emeld, fontold meg egy Remus sport kipufogórendszer vásárlását és beszerelését. Ez egy megfizethető módosítás, amely nagy változást hozhat az autó hangjában, teljesítményében és megjelenésében.

Hozzd meg a helyes döntést, és rendeld meg még ma!  Az i30N Performance megérdemli, hogy olyan jól szóljon, mint amilyennek látszik!