Az LSD ajtók kizárólagos magyarországi importőre az O.CT Tuning Hungária Kft.

LSD – „Lambo Style Doors”

LSD - Lambo Style Door

LSD világszerte az első márka, amely az ajtók zsanérjainak átalakításához egy komplett típusspecifikus csomagot kínál. Így az ajtókat úgy lehet felfelé kinyitni, mint a Lamborghini-nél. Felszerelésre kész, TÜV által bevizsgált termék. A gyári ajtózsanérok átépítése szükséges, hogy a gyári rögzítési pontokhoz lehessen csavarozni az LSD zsanérokat. A szabadalmaztatott szerkezet és a komplett felszerelési csomag lehetővé teszik a viszonylag egyszerű beépítést és az átlátható szerelési időt. Egyes kivételektől eltekintve a sárvédő megmunkálása a legtöbb esetben nem jár semmilyen karosszéria átalakítással vagy strukturális változtatással.


A csomag a következőket tartalmazza:
- egy pár előkészített LSD ajtózsanér gázteleszkóppal
- az ajtózsanér felszereléséhez szükséges alkatrészek és kellékanyagok
- a kábelek meghosszabbításához szükséges kiegészítő elemek
- speciális kábelcsatlakozók szigeteléssel
- öntapadó, flexibilis szigetelőszalag
- TÜV-jótállás

LSD ajtózsanér

Működési elv
A rendszer egy speciális zsanérból áll, amely segítségével az ajtó először kifelé, majd pedig biztos megvezetés után felfelé nyílik. Egy gázteleszkóp biztosítja a felfelé nyitást, így nem kell nagy erőket kifejteni a megemeléshez. A nyitás két lépésben történik:
1. lépés: Az ajtó kifelé nyitása a megszokott módon, ameddig az LSD maximum engedi (kb. 30 fok). A hely elegendő a ki- és beszállásra.
2. lépés: Az ajtó felfelé nyitása. Az ajtót ezen a ponton először megemeljük és utána a gázteleszkóp rásegít, így könnyen felnyílik az ütközési pontig (kb. 40 fok).
Az ajtózsanérok felszerelése a gyári ajtózsanérok rögzítési pontjainak felhasználásával. Az állítható ütközési pontok megakadályozzák az ajtót abban, hogy túl szélesre nyíljon, vagy felnyitott állapotban befelé vagy lefelé essen.

LSD Doors – „Made in Germany”
A KW automotive GmbH hivatalos márkája.

LSD ajtónyitó szerkezet