Vossen Wheels több mint 25 éves tapasztalatával arra törekszik, hogy a legjobb minőséget, kiszolgálást és design-t nyújtsa. Ezen tudás és tapasztalat mellett a felnik iránti szenvedély hajtja a tervezői és mérnöki csapatot, hogy a leginnovatívabb felniket teremtse meg ebben az iparágban. Ez a szenvedély mutatkozik meg a fényképekben, a videókban, valamint a marketing- és értékesítés területén.

Vossen Wheels a nagy méretekre specializálódott. Átmérőben 19”-24”-ig, szélességben 8,5”-12,5”-ig gyártanak felniket. Minden felnibe beszerelhető a keréknyomás érzékelő és helyet biztosít a legtöbb nagyméretű fékrendszernek. Innovatív és piacvezető vállalatként konkáv felniket kínálnak és büszkén mondják, hogy a Vossen felniknek nagy szerepe van abban, hogy a konkáv felnik ma ekkora népszerűségnek örvendenek. A Vossen Wheels büszke arra, hogy egy olyan vállalat, amely több mint 30 országban van jelen.

Vossen Wheels elkötelezett az innovatív stílusú tervezés, valamint a legmagasabb szintű vevői kiszolgálás és a legjobb minőségű felnik gyártása iránt. Minden felni a legmagasabb szintű tesztelésen és minőségellenőrzésen megy keresztül. A magas szintű normák lehetővé teszik számunkra, hogy az ágazatvezető 5 éves termékgarancia és az életre szóló szerkezeti garancia, amelyek a termékek mögött állnak, 100%-ig bizonyítottak. Nagyon szigorú TÜV minősítéssel rendelkezik. A Vossen felnik tökéletes kiegészítők azok számára, akik szeretnének kitűnni a tömegből, ugyanakkor ragaszkodnak az alkotás élményéhez, a komforthoz és a stílushoz.

Vossen Wheels magyarországi importőre az O.CT Tuning Hungária Kft.
 

Látogassa meg a Vossen Wheels hivatalos magyarországi weboldalát!